Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaskowaty mus owocowy , idealny na upalne dni.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16203
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5159
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16203
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5159
Składniki
Agrest myję , pozbywam ogonków i blenduje. Wylewam do polowy szklanek. Truskawki , maliny i banany blenduje razem i delikatnie wlewam na mus z agrestu. Umieszczam w lodowce do schłodzenia na min. 30 minut.