Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki małosolne są idealnym dodatkiem do kanapek .
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1208
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 151
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1208
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 151
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Ogórki moczę ok. dwie godziny następnie na dno naczynia wkładam koper chrzan i ogórki. Zalewam wrząca osoloną wodą dwie łyżki soli na litr wody.Przyciskam tak żeby ogórki nie wypływały do góry i odstawiam na trzy dni .Po trzech dniach ogórki są gotowe do jedzenia. Chleb wiejski smalczyk i taki ogórek to naprawdę pychotka :)