Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki małosolne są idealnym dodatkiem do kanapek .
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13651
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13651
Składniki
Ogórki moczę ok. dwie godziny następnie na dno naczynia wkładam koper chrzan i ogórki. Zalewam wrząca osoloną wodą dwie łyżki soli na litr wody.Przyciskam tak żeby ogórki nie wypływały do góry i odstawiam na trzy dni .Po trzech dniach ogórki są gotowe do jedzenia. Chleb wiejski smalczyk i taki ogórek to naprawdę pychotka :)