Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny i wyrazisty dodatek do obiadu.
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 542
Klasyczny przepis na tradycyjne rolady wołowe, to danie, które kochamy wszysc...
Odsłon: 144
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 542
Klasyczny przepis na tradycyjne rolady wołowe, to danie, które kochamy wszysc...
Odsłon: 144
Składniki
Na dno każdego słoika położyć zwinięty liść pora, selera i pietruszki. Ogórki po umyciu powkładać ciasno do słoików i dodać liście laurowe, ziele angielskie i kawałki marchewki. Składniki zalewy zagotować i gorącą zalewą zalać słoiki. Po przetarciu na sucho brzegów słoików i nakrętek zakręcić. Pasteryzować 8 min. od zagotowania.