Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i tani dodatek do obiadu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Składniki
Ogórki obieram i trę jak na mizerię.Szczypiorek siekam i mieszam z ogórkami.Dodaję sólipieprz do smaku,oraz śmietanę.Jeżeli chcemy jeść póżniej, śmietanę należy dodać przed podaniem,a z ogórków najpierw zlać wodę.Jest bardzo szybka w przygotowaniu,Jeżeli ktoś lubi na ostro można dodać startego czosnku.