Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z fasoli i słonecznika, może być spożywana przez osoby będące na diecie cukrzycowej , gdyż jest przygotowana ze składników o niskim IG.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 300
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1359
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 300
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1359
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Fasole odsączyć, przełożyć do wysokiego naczynia i zmiksować ze słonecznikiem. Ogórki drobno pokroić, posiekaną natkę dodać do fasoli. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku przyprawami. Pasta z fasoli i słonecznika, może być spożywana przez osoby będące na diecie cukrzycowej , gdyż jest przygotowana ze składników o niskim IG.