Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z fasoli i słonecznika, może być spożywana przez osoby będące na diecie cukrzycowej , gdyż jest przygotowana ze składników o niskim IG.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 457
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5683
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 457
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5683
Składniki
Słonecznik uprażyć na suchej patelni. Fasole odsączyć, przełożyć do wysokiego naczynia i zmiksować ze słonecznikiem. Ogórki drobno pokroić, posiekaną natkę dodać do fasoli. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku przyprawami. Pasta z fasoli i słonecznika, może być spożywana przez osoby będące na diecie cukrzycowej , gdyż jest przygotowana ze składników o niskim IG.