Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta do kanapek, możesz też faszerować nią jajka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112992
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 346
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 690
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112992
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 346
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 690
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 539
Składniki
Jaja gotuję na twardo i studzę, następnie tnę w kostkę i wrzucam do miski. Rzeżuchę myję, osuszam i szatkuję. Dodaję do jajek wraz z jogurtem, majonezem, pieprzem i solą. Całość dokładnie mieszam. Przechowuję w lodówce.