Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta do kanapek, możesz też faszerować nią jajka
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 324
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 159
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 51
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 324
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 159
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 51
Składniki
Jaja gotuję na twardo i studzę, następnie tnę w kostkę i wrzucam do miski. Rzeżuchę myję, osuszam i szatkuję. Dodaję do jajek wraz z jogurtem, majonezem, pieprzem i solą. Całość dokładnie mieszam. Przechowuję w lodówce.