Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka pasta do kanapek, możesz też faszerować nią jajka
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 90
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 48
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 66
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 704
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3164
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3525
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 90
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 48
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 66
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 704
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3164
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3525
Składniki
Jaja gotuję na twardo i studzę, następnie tnę w kostkę i wrzucam do miski. Rzeżuchę myję, osuszam i szatkuję. Dodaję do jajek wraz z jogurtem, majonezem, pieprzem i solą. Całość dokładnie mieszam. Przechowuję w lodówce.