Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta na kanapki z jajek, pieczarek i kilku dodatków. Warto wypróbować i posmakować:)
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i drobno siekamy.
Pieczarki oczyszczamy, kroimy w drobną kosteczkę lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno siekamy. Czosnek drobno siekamy, przeciskamy przez praskę lub ścieramy na tarce o małych oczkach.
Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy pokrojoną cebulkę i czosnek. Chwilę podsmażamy często mieszając by warzywa się nie przypaliły. Dodajemy pieczarki i dusimy do miękkości i do czasu aż woda odparuje.. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy do wystudzenia.
Pieczarki i pokrojone jajka przekładamy do salaterki, dodajemy majonez i musztardę do smaku oraz doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe:)
Do pasty możemy dodać troszkę koloru w postaci szczypiorku lub drobno pokrojonej czerwonej papryki:)
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 118
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27221
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 156
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 869
Pyszne, delikatne oraz pożywne placki z cukinii i marchewki. Możemy serwować...
Odsłon: 118
Zdrowy, lekki i niesamowicie smaczny dodatek do obiadu. Gotowana moda kapusta...
Odsłon: 27221
Danie na ciepłe dni. Ziemniaki okraszone skwarkami z cebulką, podane z chłodn...
Odsłon: 776
Szybki i łatwy przepis na pyszne i zdrowe danie obiadowe
Odsłon: 156
Szybkie i smaczne bułeczki tym razem z rabarbarem.Najlepiej smakują z owocami...
Odsłon: 869
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i drobno siekamy. Pieczarki oczyszczamy, kroimy w drobną kosteczkę lub ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę drobno siekamy. Czosnek drobno siekamy, przeciskamy przez praskę lub ścieramy na tarce o małych oczkach. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy pokrojoną cebulkę i czosnek. Chwilę podsmażamy często mieszając by warzywa się nie przypaliły. Dodajemy pieczarki i dusimy do miękkości i do czasu aż woda odparuje.. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i pokrojone jajka przekładamy do salaterki, dodajemy majonez i musztardę do smaku oraz doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy i gotowe:) Do pasty możemy dodać troszkę koloru w postaci szczypiorku lub drobno pokrojonej czerwonej papryki:)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Szaszłyki z pomidorów
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Dodatki
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Dodatki
Aromatyczna marynata do karkówki
Szaszłyki z pomidorów
Grillowanie pomidorów wydobywa z nich całą słodycz i rozpływają się w ustach.
Odsłon: 26
Kluski francuskie do zup
Rosół jadamy zazwyczaj z makaronem, a w moim regionie jada się go nawet chętn...
Odsłon: 122