Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta rybna z koperkiem

Pasta rybna z koperkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 253 Ocena: 3045

Dodano:

Odsłon: 8154

Przepis na pastę rybna z koperkiem.

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 średnia cebula
  • szczypta soli i pieprzu
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka posiekanego koperku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta rybna z koperkiem

Przygotowanie

  1. Rybę obrać z ości i widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Ogórek jeżeli ma zbyt grubą skórkę to obrać i też pokroić w drobną kostkę, dodać koperek i przyprawy wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń