Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pastę rybna z koperkiem.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 297
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 235
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1358
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 297
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 235
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1358
Składniki
Rybę obrać z ości i widelcem rozdrobnić na mniejsze kawałki. Cebule pokroić w drobną kostkę. Ogórek jeżeli ma zbyt grubą skórkę to obrać i też pokroić w drobną kostkę, dodać koperek i przyprawy wszystko dokładnie wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.