Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową, smaczną, prostą i szybką w przygotowaniu pastę na bazie tuńczyka z dodatkiem zielonej pietruszki. Pasta idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem oraz warzywnymi dodatkami np. ogórkiem czy pomidorem :)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 607
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1847
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 393
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 607
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1847
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 393
Składniki
Kawałki tuńczyka odsączamy z zalewy i przekładamy do naczynia. Następnie dodajemy oliwę z oliwek, 1 (dość duży) ząbek czosnku, listki natki pietruszki i szczyptę cukru brzozowego. Wszystko miksujemy za pomocą blendera do momentu odpowiedniego połączenia się wszystkich składników. Tak powstałą pastę doprawiamy solą i czarnym pieprzem. * do gotowej pasty możemy także dodać drobno posiekany szczypiorek. Życzę smacznego! :)