Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową, smaczną, prostą i szybką w przygotowaniu pastę na bazie tuńczyka z dodatkiem zielonej pietruszki. Pasta idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem oraz warzywnymi dodatkami np. ogórkiem czy pomidorem :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11975
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 133
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8759
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155445
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1185
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11975
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 133
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8759
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155445
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1185
Składniki
Kawałki tuńczyka odsączamy z zalewy i przekładamy do naczynia. Następnie dodajemy oliwę z oliwek, 1 (dość duży) ząbek czosnku, listki natki pietruszki i szczyptę cukru brzozowego. Wszystko miksujemy za pomocą blendera do momentu odpowiedniego połączenia się wszystkich składników. Tak powstałą pastę doprawiamy solą i czarnym pieprzem. * do gotowej pasty możemy także dodać drobno posiekany szczypiorek. Życzę smacznego! :)