Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i pyszna pasta z makreli. Bardzo prosta w wykonaniu.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3027
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8566
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3027
Polecam.
Odsłon: 1800
Polecam.
Odsłon: 516
Składniki
Makrelę obrać z ości i chwilę zblendować (można ją również rozdrobnić widelcem). Przełożyć do miseczki. Następnie dodać pokrojone w drobną kosteczkę cebulę, ogórek i jajko oraz rozdrobnione widelcem oba sery. Na koniec w misce ląduje zieleninka. Całość doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!