Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, zdrowa i pyszna pasta z makreli. Bardzo prosta w wykonaniu.
Makrelę obrać z ości i chwilę zblendować (można ją również rozdrobnić widelcem). Przełożyć do miseczki. Następnie dodać pokrojone w drobną kosteczkę cebulę, ogórek i jajko oraz rozdrobnione widelcem oba sery. Na koniec w misce ląduje zieleninka. Całość doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO!!!
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 10211
Jeśli spróbujesz tego ciasta, zapragniesz mieć imieniny codziennie, by móc go...
Odsłon: 10211
Składniki
Makrelę obrać z ości i chwilę zblendować (można ją również rozdrobnić widelcem). Przełożyć do miseczki. Następnie dodać pokrojone w drobną kosteczkę cebulę, ogórek i jajko oraz rozdrobnione widelcem oba sery. Na koniec w misce ląduje zieleninka. Całość doprawić solą i pieprzem. SMACZNEGO!!!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Mielonka turystyczna.
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Mielonka turystyczna.
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka turystyczna, prosta w zrobieniu, idealna do...
Odsłon: 1765
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 538