Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z makreli

Przepis dnia 2019-11-29
Pasta z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 532

Dodano:

Odsłon: 6018

Szybka, zdrowa i pyszna pasta z makreli. Bardzo prosta w wykonaniu.

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 1 mała cebula czerwona
  • 1 ugotowane na twardo jajko
  • 10 dag twarogu półtłustego
  • 5 dag twarogu wędzonego
  • 1 ogórek kiszony lub konserwowy
  • trochę świeżo posiekanej pietruszki i koperku
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z makreli

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości i chwilę zblendować (można ją również rozdrobnić widelcem). Przełożyć do miseczki. Następnie dodać pokrojone w drobną kosteczkę cebulę, ogórek i jajko oraz rozdrobnione widelcem oba sery. Na koniec w misce ląduje zieleninka. Całość doprawić solą i pieprzem.

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń