Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, dzisiaj chciałabym zaproponować przepis na pyszną i prostą w przygotowaniu pastę z makreli wędzonej i twarogu.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 380
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 380
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Składniki
Makrelę obieram dokładnie z ości. Jajka ścieram na tarce o grubych oczkach. W misce ucieram ser z jogurtem, do utartego sera dodaję jajka, makrelę, doprawiam solą i pierzem i całość dokładnie mieszam – pasta z makreli jest gotowa. Pasta na kanapki z makreli i twarogu jest gotowa, można podawać. Życzę smacznego. Pozdrawiam Babcia Ewa