Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta , smaczna i łatwa w przygotowaniu pasta z makreli wędzonej.
blender, miska,
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Makrelę obrać z ości, dodać ugotowane na twardo obrane , pokrojone jajka, posiekany koperek, majonez oraz oliwę . Doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość zblendować . Smacznego.
Pasta gotowa.