Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta , smaczna i łatwa w przygotowaniu pasta z makreli wędzonej.
blender, miska,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10448
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4623
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10448
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6028
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4623
Składniki
Makrelę obrać z ości, dodać ugotowane na twardo obrane , pokrojone jajka, posiekany koperek, majonez oraz oliwę . Doprawić do smaku pieprzem i solą. Całość zblendować . Smacznego.
Pasta gotowa.