Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli wędzonej, jajek, szczypioru i papryki. Idealna do kanapek.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2611
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2611
Składniki
Z makreli wędzonej oddzielamy mięso od ości, rozgniatamy je drobno widelcem.
Dodajemy drobno pokrojony szczypior, ugotowane, drobno pokrojone jajka, musztardę, majonez. Przyprawiamy pieprzem ziołowym, papryką i solą.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, ugniatając widelcem. Jeżeli pasta będzie troszkę za sucha możemy dolać łyżkę oleju z pestek winogron lub z oliwek.
Smacznego!!!