Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli wędzonej, jajek, szczypioru i papryki. Idealna do kanapek.
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 21
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 39
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1070
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 259
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 14555
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 21
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 39
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1070
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 259
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 14555
Składniki
Z makreli wędzonej oddzielamy mięso od ości, rozgniatamy je drobno widelcem.
Dodajemy drobno pokrojony szczypior, ugotowane, drobno pokrojone jajka, musztardę, majonez. Przyprawiamy pieprzem ziołowym, papryką i solą.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, ugniatając widelcem. Jeżeli pasta będzie troszkę za sucha możemy dolać łyżkę oleju z pestek winogron lub z oliwek.
Smacznego!!!