Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli wędzonej, jajek, szczypioru i papryki. Idealna do kanapek.
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 320
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3331
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 320
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3331
Składniki
Z makreli wędzonej oddzielamy mięso od ości, rozgniatamy je drobno widelcem.
Dodajemy drobno pokrojony szczypior, ugotowane, drobno pokrojone jajka, musztardę, majonez. Przyprawiamy pieprzem ziołowym, papryką i solą.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, ugniatając widelcem. Jeżeli pasta będzie troszkę za sucha możemy dolać łyżkę oleju z pestek winogron lub z oliwek.
Smacznego!!!