Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makreli wędzonej, jajek, szczypioru i papryki. Idealna do kanapek.
Z makreli wędzonej oddzielamy mięso od ości, rozgniatamy je drobno widelcem.
Dodajemy drobno pokrojony szczypior, ugotowane, drobno pokrojone jajka, musztardę, majonez. Przyprawiamy pieprzem ziołowym, papryką i solą.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, ugniatając widelcem. Jeżeli pasta będzie troszkę za sucha możemy dolać łyżkę oleju z pestek winogron lub z oliwek.
Smacznego!!!
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 33
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 177
Bardzo smaczny, syty i szybki obiad.
Odsłon: 4223
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 33
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 177
Bardzo smaczny, syty i szybki obiad.
Odsłon: 4223
Składniki
Z makreli wędzonej oddzielamy mięso od ości, rozgniatamy je drobno widelcem.
Dodajemy drobno pokrojony szczypior, ugotowane, drobno pokrojone jajka, musztardę, majonez. Przyprawiamy pieprzem ziołowym, papryką i solą.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, ugniatając widelcem. Jeżeli pasta będzie troszkę za sucha możemy dolać łyżkę oleju z pestek winogron lub z oliwek.
Smacznego!!!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 59
Ciapkapusta
Ciapkapusta to tradycyjne danie ze Śląska. Świetnie pasuje do dań mięsnych. W...
Odsłon: 116