Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i pożywny dodatek do pieczywa. Polecam.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Składniki
Soczewicę namoczyć na pół godziny. Następnie ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i zblendować. Cebulę i papryczkę drobno pokroić i poddusić na oleju. Sardynki wyjąć z puszki. Rozdrobnić przy pomocy widelca. Połączyć ze sobą soczewicę, cebulę z papryczką oraz sardynki. Doprawić przyprawami. Pycha!