Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i pożywny dodatek do pieczywa. Polecam.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2587
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2587
Składniki
Soczewicę namoczyć na pół godziny. Następnie ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i zblendować. Cebulę i papryczkę drobno pokroić i poddusić na oleju. Sardynki wyjąć z puszki. Rozdrobnić przy pomocy widelca. Połączyć ze sobą soczewicę, cebulę z papryczką oraz sardynki. Doprawić przyprawami. Pycha!