Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis pastę z makreli z dodatkiem marynowanej papryki. Szybka w przygotowaniu, a podana z pieczywem stanowi doskonałą kolację. Również w tym świątecznym czasie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Rybę obieramy z ości i dokładnie rozdrabniamy za pomocą widelca
Dodajemy majonez, drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w drobną kosteczkę: paprykę i ogórka
Doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą
Wszystko dokładnie mieszamy
Podajemy ze świeżym pieczywem