Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode liście rzodkiewki, olej, prażone pestki słonecznika to pyszne trio, które tworzy delikatne pesto. Aby nadać mu lekko kwaskowego posmaku użyłam marynowanych plastrów rzodkiewki. Jeżeli takowej nie posiadacie, możecie dodać odrobinę soku z cytryny lub ulubionego octu. Takie pesto to zdrowe i doskonałe smarowidło do chleba, dodatek do zup czy sosów. Może również być dobrym sosem do mies z grilla.
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17147
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3124
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 493
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 151
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2032
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17147
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3124
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 493
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 151
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 2032
Składniki
Liście rzodkiewki namoczyć w zimnej wodzie w celu usunięcia ewentualnego piachu czy ziemi, wypłukać na sitku, odsączyć i odciąć korzonki.
Wszystkie składniki zmiksować za pomocą blendera, doprawić solą.