Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto to nic innego jak sos, który idealnie nadaje się do makaronów, pieczywa, serów lub sałaty...
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Składniki
Oregano dokładnie umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. Do blendera przełożyć oregano, dodać obrany ząbek czosnku, płatki migdałowe i sól. Całość zlać oliwą i zmiksować na jednolitą pastę. Pesto z oregano jest smacznym dodatkiem do chlebka :) Smacznego!