Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto to nic innego jak sos, który idealnie nadaje się do makaronów, pieczywa, serów lub sałaty...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Oregano dokładnie umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. Do blendera przełożyć oregano, dodać obrany ząbek czosnku, płatki migdałowe i sól. Całość zlać oliwą i zmiksować na jednolitą pastę. Pesto z oregano jest smacznym dodatkiem do chlebka :) Smacznego!