Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto to nic innego jak sos, który idealnie nadaje się do makaronów, pieczywa, serów lub sałaty...
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98339
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1935
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5781
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5784
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 98339
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1935
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5781
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5784
Składniki
Oregano dokładnie umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. Do blendera przełożyć oregano, dodać obrany ząbek czosnku, płatki migdałowe i sól. Całość zlać oliwą i zmiksować na jednolitą pastę. Pesto z oregano jest smacznym dodatkiem do chlebka :) Smacznego!