Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto to nic innego jak sos, który idealnie nadaje się do makaronów, pieczywa, serów lub sałaty...
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 792
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1634
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6151
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8952
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 792
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1634
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6151
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8952
Składniki
Oregano dokładnie umyć pod bieżącą wodą i osuszyć. Do blendera przełożyć oregano, dodać obrany ząbek czosnku, płatki migdałowe i sól. Całość zlać oliwą i zmiksować na jednolitą pastę. Pesto z oregano jest smacznym dodatkiem do chlebka :) Smacznego!