Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i robią się praktycznie same :)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13320
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13320
Składniki
Pieczarki dokładnie myjemy i posypujemy solą i pieprzem. Soli można dodać więcej, bo niesłone pieczarki nie są dobre.
Cebulę pokroić w kostkę i delikatnie podsmażyć na patelni, pod koniec dodać pomidorki koktajlowe pokrojone w ósemki. Usmażony farsz nałożyć na pieczarki.
Następnie na wierzchu poukładać kawałeczki sera.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około pół godziny. Podawać jako dodatek do drugiego dania, ale świetnie smakują też solo. Smacznego:)