Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i robią się praktycznie same :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 275
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 275
Składniki
Pieczarki dokładnie myjemy i posypujemy solą i pieprzem. Soli można dodać więcej, bo niesłone pieczarki nie są dobre.
Cebulę pokroić w kostkę i delikatnie podsmażyć na patelni, pod koniec dodać pomidorki koktajlowe pokrojone w ósemki. Usmażony farsz nałożyć na pieczarki.
Następnie na wierzchu poukładać kawałeczki sera.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około pół godziny. Podawać jako dodatek do drugiego dania, ale świetnie smakują też solo. Smacznego:)