Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do obiadu :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17074
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326840
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12139
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17074
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, zalać zimną wodą i zagotować. Gotować ok. 5 minut. Odcedzić.
Przełożyć do miski, posypać przyprawami i polać oliwą z oliwek. Wymieszać dłońmi.
Przełożyć na blaszkę wysmarowaną oliwą i piec w temperaturze 200 stopni ok. 50 minut, aż ziemniaki ładnie się przyrumienią. Smacznego!!!