Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do obiadu :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 202
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 330
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 202
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 330
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę, zalać zimną wodą i zagotować. Gotować ok. 5 minut. Odcedzić.
Przełożyć do miski, posypać przyprawami i polać oliwą z oliwek. Wymieszać dłońmi.
Przełożyć na blaszkę wysmarowaną oliwą i piec w temperaturze 200 stopni ok. 50 minut, aż ziemniaki ładnie się przyrumienią. Smacznego!!!