Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle bogaty w smaku i delikatniejszy dla podniebienia, świetnie podkreśla walory smakowe bigosóq, grochówek i mięsnych potraw.
moździerz
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8032
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1157
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9811
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 526
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8032
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1157
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9811
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4516
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 526
Składniki
Przyprawy oprócz cząbru i majeranku najlepiej jest podprażyć na suchej patelni, podgrzane wydobędą swój aromat i łatwiej będzie je utrzeć. Potem wszystko daje się z majerankiem i cząbrem do moździerza i uciera na proszek. Gotowe. ` przyprawy można zmielić w młynku ale podgrzane mogą wydzielać olejki, a na zimno nie oddadzą całego aromatu. Smacznego :)