Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle bogaty w smaku i delikatniejszy dla podniebienia, świetnie podkreśla walory smakowe bigosóq, grochówek i mięsnych potraw.
moździerz
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6961
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5264
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2388
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6961
Polecam.
Odsłon: 112
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5264
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2388
Składniki
Przyprawy oprócz cząbru i majeranku najlepiej jest podprażyć na suchej patelni, podgrzane wydobędą swój aromat i łatwiej będzie je utrzeć. Potem wszystko daje się z majerankiem i cząbrem do moździerza i uciera na proszek. Gotowe. ` przyprawy można zmielić w młynku ale podgrzane mogą wydzielać olejki, a na zimno nie oddadzą całego aromatu. Smacznego :)