Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle bogaty w smaku i delikatniejszy dla podniebienia, świetnie podkreśla walory smakowe bigosóq, grochówek i mięsnych potraw.
moździerz
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 30
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 35
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 32
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2035
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 30
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 35
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 32
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2035
Składniki
Przyprawy oprócz cząbru i majeranku najlepiej jest podprażyć na suchej patelni, podgrzane wydobędą swój aromat i łatwiej będzie je utrzeć. Potem wszystko daje się z majerankiem i cząbrem do moździerza i uciera na proszek. Gotowe. ` przyprawy można zmielić w młynku ale podgrzane mogą wydzielać olejki, a na zimno nie oddadzą całego aromatu. Smacznego :)