Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 7
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 210
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 7
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 210
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Gotujemy fasolkę al dente, w lekko osolonej wodzie - oczywiście w sezonie możemy użyć fasolki świeżej. Odcedzamy. Na patelnię wlewamy passatę pomidorową, zagotowujemy, dodajemy fasolkę, sól, pieprz i według uznania paprykę chili oraz bazylię lub oregano
Gotujemy wszystko chwilkę, jeśli sos jest zbyt rzadki odparujmy go trochę
i smacznego :)