Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do obiadu
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 82
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31242
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 401
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 82
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31242
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 401
Składniki
Gotujemy fasolkę al dente, w lekko osolonej wodzie - oczywiście w sezonie możemy użyć fasolki świeżej. Odcedzamy. Na patelnię wlewamy passatę pomidorową, zagotowujemy, dodajemy fasolkę, sól, pieprz i według uznania paprykę chili oraz bazylię lub oregano
Gotujemy wszystko chwilkę, jeśli sos jest zbyt rzadki odparujmy go trochę
i smacznego :)