Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pieczywo na śniadanie.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39565
Składniki
Wykonanie: Wymieszać mąkę z masłem, dodać resztę składników i zagnieść dokładnie ciasto.
Uformować wałek ,pokroić w plastry i lekko rozwałkować. Placki ułożyć na natłuszczonej blasze i piec 15 minut w temperaturze 200°C. Placki obrócić po 10 minutach i dopiec. Jeszcze ciepłe posmarować masłem.