Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszne placki inne niż ziemniaczane czy pszenne a to tylko dlatego ponieważ są z kalafiora
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8170
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4550
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 580
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8170
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4550
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 580
Składniki
Opłukane i osuszone różyczki kalafiora zetrzeć na tarce jarzynowej
Do startego kalafiora dodać pozostałe składniki, wszystko wymieszać i pozostawić na 15 minut
Rozgrzać olej i na gorący układać grubszą formę placka i smażyć na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor
Gotowe placki można zajadać na przykład z kwaśną śmietaną