Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszne placki inne niż ziemniaczane czy pszenne a to tylko dlatego ponieważ są z kalafiora
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1113
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1113
Składniki
Opłukane i osuszone różyczki kalafiora zetrzeć na tarce jarzynowej
Do startego kalafiora dodać pozostałe składniki, wszystko wymieszać i pozostawić na 15 minut
Rozgrzać olej i na gorący układać grubszą formę placka i smażyć na wolnym ogniu z obu stron na rumiany kolor
Gotowe placki można zajadać na przykład z kwaśną śmietaną