Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na polewę, którą możesz użyć nie tylko do babeczek, ale także do ciast i tortów. Pamiętaj, że ciepła polewa jest płynna, im zimniejsza, tym bardziej staje się gęsta. Zamiast masła podanego w przepisie możesz użyć 120 ml słodkiej śmietanki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1651
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16254
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6551
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14241
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1651
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16254
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6551
Składniki
Obie czekolady posiekaj na mniejsze kawałki.
Garnuszek ustaw na palniku o małej mocy. Przełóż co niego masło i pozwól mu się roztopić. Następnie wrzuć czekolady i cały czas mieszaj.
Po około 2-3 minutach polewa powinna być gotowa.