Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na polewę, którą możesz użyć nie tylko do babeczek, ale także do ciast i tortów. Pamiętaj, że ciepła polewa jest płynna, im zimniejsza, tym bardziej staje się gęsta. Zamiast masła podanego w przepisie możesz użyć 120 ml słodkiej śmietanki.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 80
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 80
Składniki
Obie czekolady posiekaj na mniejsze kawałki.
Garnuszek ustaw na palniku o małej mocy. Przełóż co niego masło i pozwól mu się roztopić. Następnie wrzuć czekolady i cały czas mieszaj.
Po około 2-3 minutach polewa powinna być gotowa.