Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na polewę, którą możesz użyć nie tylko do babeczek, ale także do ciast i tortów. Pamiętaj, że ciepła polewa jest płynna, im zimniejsza, tym bardziej staje się gęsta. Zamiast masła podanego w przepisie możesz użyć 120 ml słodkiej śmietanki.
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 56
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 274
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1713
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 56
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 274
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1713
Składniki
Obie czekolady posiekaj na mniejsze kawałki.
Garnuszek ustaw na palniku o małej mocy. Przełóż co niego masło i pozwól mu się roztopić. Następnie wrzuć czekolady i cały czas mieszaj.
Po około 2-3 minutach polewa powinna być gotowa.