Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polewę tą można wykorzystać nie tylko na ciasta, ale również na różnego rodzaju ciasteczka oraz rogaliki.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 97
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 39
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6369
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 405
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 97
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 39
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6369
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 405
Składniki
Czekoladę gorzką rozpuścić w kąpieli wodnej. W mleku rozpuścić żelatynę i galaretkę wiśniową, dokładnie wymieszać. Wlewać partiami do rozpuszczonej czekolady i dokładnie cały czas mieszać na wolnym ogniu. Na koniec do polewy dodać biały rum i ponownie wymieszać. Polać polewą ostudzone ciasto. Można ją udekorować płatkami migdałowymi. Smacznego !