Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Nóż i deska do krojenia, miska, szklanka, łyżka
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15191
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15191
Składniki
Pomidory myjemy, kroimy w ćwiartki,a następnie w plastry. Składamy do naczynia. Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki,a następnie w plasterki i dokładamy do pomidorów. Do szklanki wlewamy oliwę z oliwek i opróżniamy torebki z przyprawy do sałatek, mieszamy i dodajemy do pomidorów i cebuli.
Ser feta kroimy w kostkę i kładziemy na wierzch. Podajemy do dań z grilla.