Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palona biała czekolada to świetny dodatek do kremów oraz wspaniała posypka do lodów, deserów z bitej śmietany czy jogurtu.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1737
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5281
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1782
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5386
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1737
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5281
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1782
Składniki
Czekoladę w całości układamy na blasze do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do piecyka nagrzanego do 180 stopni C. Czekoladę "pieczemy" przez kilka minut, aż się zarumieni. wyjmujemy z piecyka i studzimy. Czekoladę kruszymy w palcach i stosujemy jako posypkę do deserów lub dodatek kremów lub bitej śmietany. Przechowujemy w lodówce.