Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy na zimno to idealny dodatek do ryb, mięs i pasztetów czy wszelkiego rodzaju wędlin Szczególnie świetny w duecie z mięsami pieczonymi. To klasyka polskiej kuchni oczywiście zawsze obecna na świątecznych stołach.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18716
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6860
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18716
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6860
Składniki
Sposób przyrządzenia Chrzan, śmietanę i majonez( opcjonalnie , nie jest konieczny) mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Odstawiamy na 10 minut aby smaki sie wymieszały. Prosty i pyszny !!! Smacznego !!