Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy na zimno to idealny dodatek do ryb, mięs i pasztetów czy wszelkiego rodzaju wędlin Szczególnie świetny w duecie z mięsami pieczonymi. To klasyka polskiej kuchni oczywiście zawsze obecna na świątecznych stołach.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8607
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7153
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327758
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8607
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7153
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4880
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327758
Składniki
Sposób przyrządzenia Chrzan, śmietanę i majonez( opcjonalnie , nie jest konieczny) mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Odstawiamy na 10 minut aby smaki sie wymieszały. Prosty i pyszny !!! Smacznego !!