Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy na zimno to idealny dodatek do ryb, mięs i pasztetów czy wszelkiego rodzaju wędlin Szczególnie świetny w duecie z mięsami pieczonymi. To klasyka polskiej kuchni oczywiście zawsze obecna na świątecznych stołach.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 216
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17466
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 216
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17466
Składniki
Sposób przyrządzenia Chrzan, śmietanę i majonez( opcjonalnie , nie jest konieczny) mieszamy w miseczce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Odstawiamy na 10 minut aby smaki sie wymieszały. Prosty i pyszny !!! Smacznego !!