Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne puree ziemniaczane z dodatkiem gorącego mleka i masła.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17209
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6657
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17209
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6657
 
         
         
                Składniki
Obieramy, myjemy i gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie do miękkości, następnie ziemniaki odcedzamy, Tłuczemy tłuczkiem do ziemniaków aż uzyskamy jednolitą masę, następnie zalewamy gorącym mlekiem z masłem i w dalszym ciągu tłuczemy aż osiągniemy puszystą konsystencję. Gotowe !!!