Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne puree ziemniaczane z dodatkiem gorącego mleka i masła.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 448
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5597
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 448
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5597
Składniki
Obieramy, myjemy i gotujemy ziemniaki w osolonej wodzie do miękkości, następnie ziemniaki odcedzamy, Tłuczemy tłuczkiem do ziemniaków aż uzyskamy jednolitą masę, następnie zalewamy gorącym mlekiem z masłem i w dalszym ciągu tłuczemy aż osiągniemy puszystą konsystencję. Gotowe !!!