Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon ogórkowy jeszcze trwa, warto wypróbować przepis.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5693
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5180
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5693
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5180
Składniki
Sos. Wymieszaj ocet, sok z cytryny i sól, odstaw. Ogórki cienko obierz, przekrój wzdłuż, łyżeczką wydrąż miąższ z nasionami, pokrój w kostkę, posól, odstaw by puściły sok. Obrany czosnek przeciśnij przez praskę. Szczypiorek i papryczkę posiekaj, ja wyjmuję pestki z papryczki. Ogórki osącz, połącz z resztą składników, zalej sosem. Schładzaj około 30 minut.