Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko pikantna salsa paprykowa. Przepis przygotowany przez Ewę Wachowicz specjalnie dla Smaker.pl
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15605
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17795
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15605
Składniki
Z papryk wyciąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Papryczkę chili pozbawić pestek i też pokroić. Cebulę i czosnek posiekać. Z pomidorów usunąć nasiona, miąższ pokroić podobnie jak paprykę. Wszystkie warzywa przełożyć do miski i wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Polać oliwą wymieszaną z octem jabłkowym. Dorzucić posiekaną pietruszkę i odstawić do przegryzienia.