Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slaska modro kapusta,pyszna do obiadu podawana na cieplo
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15054
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15054
Składniki
Kapuste posiekac,posolic,ugotowac na al dente z lisciem laurowym i zielem angielskim.Podsmazyc boczek z cebula.Jezeli z boczku nie ma tluszczu to trzeba dodac 2-3- lyzki smalcu. Do kapusty dodac boczek z cebula i przyprawic do smaku.
Smacznego!Podawac na goraco do klusek i rolad.