Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slaska modro kapusta,pyszna do obiadu podawana na cieplo
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Kapuste posiekac,posolic,ugotowac na al dente z lisciem laurowym i zielem angielskim.Podsmazyc boczek z cebula.Jezeli z boczku nie ma tluszczu to trzeba dodac 2-3- lyzki smalcu. Do kapusty dodac boczek z cebula i przyprawic do smaku.
Smacznego!Podawac na goraco do klusek i rolad.