Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slaska modro kapusta,pyszna do obiadu podawana na cieplo
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 448
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5597
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 448
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5597
Składniki
Kapuste posiekac,posolic,ugotowac na al dente z lisciem laurowym i zielem angielskim.Podsmazyc boczek z cebula.Jezeli z boczku nie ma tluszczu to trzeba dodac 2-3- lyzki smalcu. Do kapusty dodac boczek z cebula i przyprawic do smaku.
Smacznego!Podawac na goraco do klusek i rolad.