Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi kawałek boczku wędzonego, bardziej tłusty jak chudy ,kawałek wiejskiej kiełbasy ,wiec zrobiłam bardzo smaczny smalec.Polecam:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1106
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 391
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3279
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 761
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1106
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 391
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3279
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 761
Składniki
Boczek pokroić w drobną kostkę,dać do rondelka i stopić.Kiełbasę obrać ze skórki ,drobno pokroić i dodać do boczku ,wszystko razem smażyć około 20min.Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulę i posiekany czosnek.Przesmażać do zezłocenia cebulki. Dodać szczyptę pieprzu i zostawić do wystudzenia. Można zajadać z pieczywem lub dodawać jako omastę do obiadu. Smacznego życzę!