Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został mi kawałek boczku wędzonego, bardziej tłusty jak chudy ,kawałek wiejskiej kiełbasy ,wiec zrobiłam bardzo smaczny smalec.Polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31781
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 941
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31781
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 83
Składniki
Boczek pokroić w drobną kostkę,dać do rondelka i stopić.Kiełbasę obrać ze skórki ,drobno pokroić i dodać do boczku ,wszystko razem smażyć około 20min.Pod koniec smażenia dodać pokrojoną w kostkę cebulę i posiekany czosnek.Przesmażać do zezłocenia cebulki. Dodać szczyptę pieprzu i zostawić do wystudzenia. Można zajadać z pieczywem lub dodawać jako omastę do obiadu. Smacznego życzę!