Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale smakuje z pieczywem, dobry do smażenia, duszenia np. kapusty............SMACZNEGO!!!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2294
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2035
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2294
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18044
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2035
Składniki
słoninę i podgardle surowe zmielić w maszynce do mięsa na średnich oczkach sitka
teflonowy garnek rozgrzać i wsypać zmielony tłuszcz, co jakiś czas zamieszać, gdy zacznie się wytapiać to na mniejszym ogniu topić, skwarki się za mocno nie spieką a tłuszcz się dobrze wytopi
gdy skwarki są rumiane wrzucić ziele angielskie i liście laurowe, zostawić do wystygnięcia, przelać do smalec do naczynia