Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale smakuje z pieczywem, dobry do smażenia, duszenia np. kapusty............SMACZNEGO!!!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 651
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 49
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 211
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 79
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 651
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 49
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 211
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 79
Składniki
słoninę i podgardle surowe zmielić w maszynce do mięsa na średnich oczkach sitka
teflonowy garnek rozgrzać i wsypać zmielony tłuszcz, co jakiś czas zamieszać, gdy zacznie się wytapiać to na mniejszym ogniu topić, skwarki się za mocno nie spieką a tłuszcz się dobrze wytopi
gdy skwarki są rumiane wrzucić ziele angielskie i liście laurowe, zostawić do wystygnięcia, przelać do smalec do naczynia