Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale smakuje z pieczywem, dobry do smażenia, duszenia np. kapusty............SMACZNEGO!!!
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 782
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7010
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8630
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 299
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 782
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7010
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8630
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 299
Składniki
słoninę i podgardle surowe zmielić w maszynce do mięsa na średnich oczkach sitka
teflonowy garnek rozgrzać i wsypać zmielony tłuszcz, co jakiś czas zamieszać, gdy zacznie się wytapiać to na mniejszym ogniu topić, skwarki się za mocno nie spieką a tłuszcz się dobrze wytopi
gdy skwarki są rumiane wrzucić ziele angielskie i liście laurowe, zostawić do wystygnięcia, przelać do smalec do naczynia