Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale smakuje z pieczywem, dobry do smażenia, duszenia np. kapusty............SMACZNEGO!!!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2271
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421446
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2077
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2271
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421446
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2077
Składniki
słoninę i podgardle surowe zmielić w maszynce do mięsa na średnich oczkach sitka
teflonowy garnek rozgrzać i wsypać zmielony tłuszcz, co jakiś czas zamieszać, gdy zacznie się wytapiać to na mniejszym ogniu topić, skwarki się za mocno nie spieką a tłuszcz się dobrze wytopi
gdy skwarki są rumiane wrzucić ziele angielskie i liście laurowe, zostawić do wystygnięcia, przelać do smalec do naczynia