Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znacie to? Jestem na zakupach, oczyma wszystko bym jadł...I oto one...stoją przede mną i machają...bierz nas, bierz...takie piękne, opalone, soczyste udeczka...No jak nie wziąć, jak takie piękne. No jak?!? Wziąłem...zjadłem jedno :P euforia minęła xD W lodówce nabierały mocy przez trzy dni. Nabrały! I to jakiej! Po masażu maszynką do mielenia mięsa, udka zmiękły, nabrały innego wymiaru...Ba! Dały się nawet rozsmarować na cudnym, świeżym pieczywie. Mówię wam, tamta euforia, to pikuś do tej po liftingu. Zielone wdzianko ze zdjęcia nadaje jeszcze głębszego smaku. Polecam ja Arek Gie
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6878
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8588
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 211
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1209
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6878
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8588
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 211
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1209
Składniki
Cebulę siekamy, zrumieniamy na gorącym oleju. Mięso z udek mielimy na najmniejszych oczkach, dodajemy cebulę i majonez.Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.