Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znacie to? Jestem na zakupach, oczyma wszystko bym jadł...I oto one...stoją przede mną i machają...bierz nas, bierz...takie piękne, opalone, soczyste udeczka...No jak nie wziąć, jak takie piękne. No jak?!? Wziąłem...zjadłem jedno :P euforia minęła xD W lodówce nabierały mocy przez trzy dni. Nabrały! I to jakiej! Po masażu maszynką do mielenia mięsa, udka zmiękły, nabrały innego wymiaru...Ba! Dały się nawet rozsmarować na cudnym, świeżym pieczywie. Mówię wam, tamta euforia, to pikuś do tej po liftingu. Zielone wdzianko ze zdjęcia nadaje jeszcze głębszego smaku. Polecam ja Arek Gie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Składniki
Cebulę siekamy, zrumieniamy na gorącym oleju. Mięso z udek mielimy na najmniejszych oczkach, dodajemy cebulę i majonez.Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.