Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio pokochaliśmy takie niby sałatki, dodatki…wszak zawsze można potraktować jak gotowy lub dodatek do dania głównego. Zawsze smacznie wyjdzie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112898
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 449
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 434
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 783
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112898
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 449
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 434
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 783
Składniki
Soczewicę płuczemy, gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Czas ok. 7 min. Odcedzamy, studzimy. Czosnek i pomidory kroimy w kostkę. Koperek siekamy. Składniki przekładamy do miski, dodajemy oliwę, sól i pieprz. Ponownie mieszamy.