Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sos do jajek i wędlin, można polać nim sałatki czy pieczone mięsa, robi się go bardzo szybko, nie wymaga specjalnego nakładu pracy czy składników.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 632
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 632
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1557
Składniki
Żółtka z jajka ugotowanego na twardo utrzeć w miseczce z chrzanem. Dodać śmietanę oraz posiekane na drobno białko. Solimy i doprawiamy odrobiną cukru do smaku. Do sosu można dodać posiekanego szczypiorku.