Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sos do jajek i wędlin, można polać nim sałatki czy pieczone mięsa, robi się go bardzo szybko, nie wymaga specjalnego nakładu pracy czy składników.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1868
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1624
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1566
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1868
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1624
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1566
Składniki
Żółtka z jajka ugotowanego na twardo utrzeć w miseczce z chrzanem. Dodać śmietanę oraz posiekane na drobno białko. Solimy i doprawiamy odrobiną cukru do smaku. Do sosu można dodać posiekanego szczypiorku.