Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ten możemy użyć dosłownie do wszystkiego. To do polania różnego rodzaju sałatek, czy mięsa, czy też nawet możemy z nim zajadać surową marchew czy selera naciowego. Sos jest wyśmienity. Ja bardzo często polewam nim domowego kebaba z kurczaka lub zajadamy z nim pizze.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5653
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 947
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33727
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5653
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 947
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 244
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 33727
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Składniki
Wszystkie wyżej składniki wrzucamy do blendera lub robota.
I miksujemy przez około 30 sekund. Gotowy sos wylewamy na miseczkę i wkładamy na około 1 godzinę do lodówki. Smacznego !!!