Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos do mięsa i sałatek
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 490
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 318
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 490
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1199
Składniki
obranego ze skórki ogórka ścieramy na grubej tarce, wciskamy czosnek, dodajemy miód, musztardę, majonez i jogurt oraz przyprawy. Wszystko dobrze mieszamy. Podajemy do mięs z grilla, sos doskonale uzupełnia też sałatki...