Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny, szybki i prosty w przygotowaniu sos musztardowy pełen zdrowia. Wszystko to dzięki dodatkowi nieaktywnych płatków drożdżowych, zawierających mnóstwo witamin, aminokwasów i mikroelementów oraz mającego właściwości wzmacniające i antybakteryjne - cukru z kory brzozy (ksylitolu), jak i dobroczynnych właściwości gorczycy. Sos świetnie sprawdzi się jako dodatek do smażonych i pieczonych ryb oraz mięs.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19337
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13075
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1729
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19337
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13075
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1729
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Składniki
Mleko wlewamy do rondelka, dodajemy 3 czubate łyżeczki płatków drożdżowych, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Następnie dodajemy musztardę, cukier brzozowy oraz sól do smaku, ponownie zagotowujemy i gotowe!
Życzę smacznego! :)