Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny, szybki i prosty w przygotowaniu sos musztardowy pełen zdrowia. Wszystko to dzięki dodatkowi nieaktywnych płatków drożdżowych, zawierających mnóstwo witamin, aminokwasów i mikroelementów oraz mającego właściwości wzmacniające i antybakteryjne - cukru z kory brzozy (ksylitolu), jak i dobroczynnych właściwości gorczycy. Sos świetnie sprawdzi się jako dodatek do smażonych i pieczonych ryb oraz mięs.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Mleko wlewamy do rondelka, dodajemy 3 czubate łyżeczki płatków drożdżowych, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Następnie dodajemy musztardę, cukier brzozowy oraz sól do smaku, ponownie zagotowujemy i gotowe!
Życzę smacznego! :)