Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos podałem do pora z łososiem i musem marchewkowym. A pomysł na zdjęcie..... autorka wybaczy mam nadzieję :)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 27
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2048
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 27
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 60
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2048
Składniki
Szalotki drobno pokroiłem w kostkę. Strąki papryki umyłem, przekroiłem wzdłuż i drobno posiekałem. Poddusiłęm na małym ogniu razem z szalotką i cukrem. Rozprowadziłem śmietaną i bulionem, gotowałem na średnim ogniu 12 minut. Następnie zmiksowałem, doprawiłem do smaku solą i pieprzem kajeńskim.