Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos podałem do pora z łososiem i musem marchewkowym. A pomysł na zdjęcie..... autorka wybaczy mam nadzieję :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1436
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5956
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8878
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18770
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1436
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5956
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8878
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18770
Składniki
Szalotki drobno pokroiłem w kostkę. Strąki papryki umyłem, przekroiłem wzdłuż i drobno posiekałem. Poddusiłęm na małym ogniu razem z szalotką i cukrem. Rozprowadziłem śmietaną i bulionem, gotowałem na średnim ogniu 12 minut. Następnie zmiksowałem, doprawiłem do smaku solą i pieprzem kajeńskim.