Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos podałem do pora z łososiem i musem marchewkowym. A pomysł na zdjęcie..... autorka wybaczy mam nadzieję :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96519
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1914
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5744
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5747
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96519
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1914
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5744
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5747
Składniki
Szalotki drobno pokroiłem w kostkę. Strąki papryki umyłem, przekroiłem wzdłuż i drobno posiekałem. Poddusiłęm na małym ogniu razem z szalotką i cukrem. Rozprowadziłem śmietaną i bulionem, gotowałem na średnim ogniu 12 minut. Następnie zmiksowałem, doprawiłem do smaku solą i pieprzem kajeńskim.