Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos który zawsze się sprawdza. No i w sumie do wszystkiego ziemniaków, klusek, makaronu itp.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w ćwiartki. Do garnka wlewamy odrobinę wody aby zakryła dno i wrzucamy pieczarki. Dusimy aż będą miękkie. Następnie zmniejszamy ogień i wlewamy śmietanę doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy sok z cytryny. Doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy koperkiem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.