Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos który zawsze się sprawdza. No i w sumie do wszystkiego ziemniaków, klusek, makaronu itp.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33286
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 115
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 1603
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 153
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33286
Ciasto ptysiowe inaczej ciasto parzone otrzymuje się poprzez zaparzanie mąki...
Odsłon: 115
Bardzo stary przepis na idealne pączki. Nie chłoną tłuszczu i wychodzą puszyste
Odsłon: 1603
Przepis na pyszny i pożywny makaron ze szpinakiem baby, suszonymi pomidorami...
Odsłon: 153
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i kroimy w ćwiartki. Do garnka wlewamy odrobinę wody aby zakryła dno i wrzucamy pieczarki. Dusimy aż będą miękkie. Następnie zmniejszamy ogień i wlewamy śmietanę doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy sok z cytryny. Doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy koperkiem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.