Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos czosnkowy na zimno to świetny dodatek do wielu dań, który możemy przygotować w zaledwie kilka chwil. Wychodzi dużo lepszy niż sos czosnkowy kupiony w sklepie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16440
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5281
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16440
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5281
Składniki
Do miski przełożyć śmietanę, jogurt i majonez. Wymieszać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, posiekany koperek, doprawić do smaku. Dokładnie połączyć.