Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski, dodatek do jajek, śledzi, kanapek, mięs, warzyw czy sałatek nie ma sobie równych, a przy tym szybki i prosty w wykonaniu.
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 19
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 59
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 30
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 556
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 739
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8475
Naleśniki z twarogiem i bananami to klasyka, która łączy w sobie delikatność...
Odsłon: 19
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 59
Udka soczyste z kurczaka pieczone w aromatycznej marynacie, podane z kiszoną...
Odsłon: 30
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 556
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 739
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8475
Składniki
Jajka ugotować, obrać. Do miski przełożyć majonez. Warzywa pokroić w drobną kostkę, wsypać do miski. Dodać sól i pieprz. Wszystkie składniki wymieszać. Gotowe!!!