Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty ale smaczny sos tatarski do jajek , wędlin , do potraw z grilla itp.
miska, nóż, sitko, łyżka,
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 722
Pasta kanapkowa z tofu jest śmiesznie prosta w przygotowaniu, a w smaku nie u...
Odsłon: 1082
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 722
Pasta kanapkowa z tofu jest śmiesznie prosta w przygotowaniu, a w smaku nie u...
Odsłon: 1082
Składniki
Jajka po ugotowaniu , przepłukać zimną wodą, obrać i drobniutko posiekać (można białka przetrzeć przez sitko a żółtka posiekać). Ogórki, grzybki oraz szczypiorek lub cebulkę zieloną drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem , doprawić przyprawami do smaku i gotowe. Smacznego
Sosik tatarski gotowy do podania.