Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty ale smaczny sos tatarski do jajek , wędlin , do potraw z grilla itp.
miska, nóż, sitko, łyżka,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
Jajka po ugotowaniu , przepłukać zimną wodą, obrać i drobniutko posiekać (można białka przetrzeć przez sitko a żółtka posiekać). Ogórki, grzybki oraz szczypiorek lub cebulkę zieloną drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem , doprawić przyprawami do smaku i gotowe. Smacznego
Sosik tatarski gotowy do podania.