Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty ale smaczny sos tatarski do jajek , wędlin , do potraw z grilla itp.
miska, nóż, sitko, łyżka,
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 27
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 478
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 989
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 238
Składniki
Jajka po ugotowaniu , przepłukać zimną wodą, obrać i drobniutko posiekać (można białka przetrzeć przez sitko a żółtka posiekać). Ogórki, grzybki oraz szczypiorek lub cebulkę zieloną drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem , doprawić przyprawami do smaku i gotowe. Smacznego
Sosik tatarski gotowy do podania.