Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo prosty ale smaczny sos tatarski do jajek , wędlin , do potraw z grilla itp.
miska, nóż, sitko, łyżka,
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6107
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 332
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2672
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6107
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 332
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2672
Składniki
Jajka po ugotowaniu , przepłukać zimną wodą, obrać i drobniutko posiekać (można białka przetrzeć przez sitko a żółtka posiekać). Ogórki, grzybki oraz szczypiorek lub cebulkę zieloną drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem , doprawić przyprawami do smaku i gotowe. Smacznego
Sosik tatarski gotowy do podania.