Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba, tortilli czy hamburgerów. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane i zajmie Wam dosłownie chwilę. Świetna alternatywa dla ketchupu lub sosu czosnkowego.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miseczki i zasypujemy cukrem. Po kilku minutach dodajemy do niej ocet winny.
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce, paprykę kroimy w drobną kostkę. Warzywa przekładamy do cebuli. Dodajemy majonez, keczup, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Sos tysiąca wysp serwujemy jako dodatek do potraw i przekąsek.