Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba, tortilli czy hamburgerów. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane i zajmie Wam dosłownie chwilę. Świetna alternatywa dla ketchupu lub sosu czosnkowego.
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 42
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1188
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15684
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 56
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1803
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 42
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1188
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15684
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 56
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 1803
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miseczki i zasypujemy cukrem. Po kilku minutach dodajemy do niej ocet winny.
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce, paprykę kroimy w drobną kostkę. Warzywa przekładamy do cebuli. Dodajemy majonez, keczup, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Sos tysiąca wysp serwujemy jako dodatek do potraw i przekąsek.