Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba, tortilli czy hamburgerów. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane i zajmie Wam dosłownie chwilę. Świetna alternatywa dla ketchupu lub sosu czosnkowego.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 873
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 110
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 8054
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 873
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 110
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 8054
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miseczki i zasypujemy cukrem. Po kilku minutach dodajemy do niej ocet winny.
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce, paprykę kroimy w drobną kostkę. Warzywa przekładamy do cebuli. Dodajemy majonez, keczup, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Sos tysiąca wysp serwujemy jako dodatek do potraw i przekąsek.