Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba, tortilli czy hamburgerów. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane i zajmie Wam dosłownie chwilę. Świetna alternatywa dla ketchupu lub sosu czosnkowego.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 338
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3065
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 338
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3065
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miseczki i zasypujemy cukrem. Po kilku minutach dodajemy do niej ocet winny.
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce, paprykę kroimy w drobną kostkę. Warzywa przekładamy do cebuli. Dodajemy majonez, keczup, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Sos tysiąca wysp serwujemy jako dodatek do potraw i przekąsek.