Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tysiąca wysp to wspaniały dodatek do frytek, zapiekanek, domowego kebaba, tortilli czy hamburgerów. Jego przygotowanie nie jest skomplikowane i zajmie Wam dosłownie chwilę. Świetna alternatywa dla ketchupu lub sosu czosnkowego.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29068
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9024
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 759
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29068
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9024
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 759
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miseczki i zasypujemy cukrem. Po kilku minutach dodajemy do niej ocet winny.
Ogórki konserwowe ścieramy na tarce, paprykę kroimy w drobną kostkę. Warzywa przekładamy do cebuli. Dodajemy majonez, keczup, sól i pieprz. Składniki mieszamy.
Sos tysiąca wysp serwujemy jako dodatek do potraw i przekąsek.