Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos. Pasuje do wielu dań. Np. do zapiekanki z młodą kapustą z patelni, ale także do mięsa, do ryby, do jajek. Pożądany w czasie grillowania.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9341
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1789
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2218
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9341
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1789
Składniki
Ogórka konserwowego zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać majonez, ketchup, cukier, ocet, musztardę, cebulkę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Wymieszać. Schłodzić. Smacznego.