Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos na zimno, idealny do jajek, wędlin czy kanapek. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika ze stołu.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2150
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9741
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3446
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6844
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2150
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9741
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3446
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6844
Składniki
Rzodkiewki oczyścić, odciąć końcówki i zetrzeć na tarce o małych oczkach, odsączyć z nadmiaru soku. Dodać do śmietanę, majonez i musztardę do smaku. Dodać 2-3 łyżki posiekanej rzeżuchy. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.