Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos na zimno, idealny do jajek, wędlin czy kanapek. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika ze stołu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Rzodkiewki oczyścić, odciąć końcówki i zetrzeć na tarce o małych oczkach, odsączyć z nadmiaru soku. Dodać do śmietanę, majonez i musztardę do smaku. Dodać 2-3 łyżki posiekanej rzeżuchy. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.