Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos na zimno, idealny do jajek, wędlin czy kanapek. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika ze stołu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6106
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6106
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Rzodkiewki oczyścić, odciąć końcówki i zetrzeć na tarce o małych oczkach, odsączyć z nadmiaru soku. Dodać do śmietanę, majonez i musztardę do smaku. Dodać 2-3 łyżki posiekanej rzeżuchy. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.