Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne spaghetti, które przygotujesz w 5 minut. Takie cukiniowo-kabaczkowe spaghetti to idealny dodatek do tradycyjnego schabowego, smażonej ryby lub kurczaka.
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16901
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16901
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Składniki
Cukinię i kabaczka kroimy za pomocą krajalnicy do warzyw w cienkie długie paski. Warzywne spaghetti przekładamy na patelnię dokładamy serki topione, całość lekko solimy. Warzywa smażymy na małym ogniu cały czas delikatnie mieszając, aż serek dokładnie pokryje warzywne nitki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i kwiatkami szczypiorku. Spaghetti podajemy od razu po przygotowaniu ze schabowym, smażoną rybą lub kurczakiem.