Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne spaghetti, które przygotujesz w 5 minut. Takie cukiniowo-kabaczkowe spaghetti to idealny dodatek do tradycyjnego schabowego, smażonej ryby lub kurczaka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 557
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 557
Składniki
Cukinię i kabaczka kroimy za pomocą krajalnicy do warzyw w cienkie długie paski. Warzywne spaghetti przekładamy na patelnię dokładamy serki topione, całość lekko solimy. Warzywa smażymy na małym ogniu cały czas delikatnie mieszając, aż serek dokładnie pokryje warzywne nitki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy posiekanym szczypiorkiem i kwiatkami szczypiorku. Spaghetti podajemy od razu po przygotowaniu ze schabowym, smażoną rybą lub kurczakiem.