Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówki dostarczają nam bardzo dużo witamin, do tego są smacznym dodatkiem do wielu dań. Jesień w pełni więc wykorzystujemy co się tylko da.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326808
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17045
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326808
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17045
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do kapusty. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy rękami zgniatając lekko kapustę. Odstawiamy na ok. 30 min aby kapusta stała się miękka. Po tym czasie dodajemy musztardę i majonez. Dokładnie mieszamy. Podajemy do dań głównych.