Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówki dostarczają nam bardzo dużo witamin, do tego są smacznym dodatkiem do wielu dań. Jesień w pełni więc wykorzystujemy co się tylko da.
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 1929
Torcik Wenecjanka to wariacja na temat słynnego włoskiego deseru tiramisu. Za...
Odsłon: 29438
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 779
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 1929
Torcik Wenecjanka to wariacja na temat słynnego włoskiego deseru tiramisu. Za...
Odsłon: 29438
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 779
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do kapusty. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy rękami zgniatając lekko kapustę. Odstawiamy na ok. 30 min aby kapusta stała się miękka. Po tym czasie dodajemy musztardę i majonez. Dokładnie mieszamy. Podajemy do dań głównych.